Gjatë ditës së djeshme në media emri më i diskutuar ishte ai i Enkeleda Kapedanit, kryetares së Gjykatës të Elbasanit.

Në rrjetet sociale qarkulluan disa video të saj, të cilat ajo vetë i kishte publikuar në TikTok dhe i kishte realizuar gjatë orarit të punës. Pjesën më të madhe të videove ajo i kishte realizuar në ambientet e gjykatës, duke u përpjekur që të nxirrte në pah dhe jetën e saj luksoze me veshje të markave më të shtrenjta.

Ndërkohë në njërën prej videove, Enkeleda Kapedani, shfaqet duke dëgjuar këngën “Maffia” të reperit të njohur Don Xhoni. Si për ironi, një person që duhet të gjykojë mbi bandat mafioze dëgjon një këngë të tillë, ndaj kjo video është bërë virale kudo.

Kështu, pas gjithë këtyre lajmeve ka reaguar edhe Don Xhoni. Ai ka publikuar një video të gjyqatres Kapedani, shoqëruar me një emoji që mendohet. Më pas reperi ka publikuar një video të tij dhe përkrah saj ka shkruar: “Gjej dikë më të fuqishëm se unë… po pres”.

During yesterday in the media the most discussed name was that of Enkeleda Kapedani, President of the Court of Elbasan.

Several videos of her circulated on social networks, which she herself had published on TikTok and made during working hours. Most of the videos she had made on the court premises, trying to highlight her luxurious life with clothes of the most expensive brands.

Meanwhile, in one of the videos, Enkeleda Kapedani, appears listening to the song “Maffia” by the famous rapper Don Johnny. Ironically, a person who has to judge mafia gangs listens to such a song, so this video has gone viral everywhere.

Thus, after all this news, Don John also reacted. He has published a video of Judge Kapedani, accompanied by a thought-provoking emoji. The rapper then posted a video of himself and wrote next to it: “Find someone stronger than me… I’m waiting”.