Ministri i Rindërtimit ka zbuluar rritjen e pagës për mjekët dhe infermierët të paralajmëruar nga kryeministri Edi Rama.

Ahmetaj tha se do të ketë një rritje deri në 1200 euro për mjekët dhe 700 euro për infermierët.

Kreu i qeverisë Edi Rama deklaroi se javën tjetër do të bëhet e ditur shuma e akorduar për rritjen e pagave për mjekët, infermierët dhe mësuesit.

“Javën tjetër do kemi paketën përfundimtare për rritjen e pagës së mjekëve dhe infermierëve”, tha Rama.

The Minister of Reconstruction has revealed the salary increase for doctors and nurses announced by the Prime Minister Edi Rama.

Ahmetaj said there will be an increase of up to 1,200 euros for doctors and 700 euros for nurses.

The head of the government, Edi Rama, stated that next week the amount allocated for the increase of salaries for doctors, nurses and teachers will be announced.

“Next week we will have the final package to increase the salaries of doctors and nurses,” said Rama.