Linjat shtetërore ajrore britanike British Airways kanë nisur një hetim për një stjuardesë misterioze që reklamon veten si prostitutë duke premtuar seks gjatë pushimit mes fluturimeve.

Stjuardesa josh klientët e saj me foto të nxehta të vetes në avion me uniformën e punës, duke i shpërndarë ato në rrjetet sociale.

Ajo besohet se ka nisur të shesë edhe të brendshmet e saj online, dhe madje ofron ‘zbavitje për të rritur në bordin e avionit në fluturim’, për të gjithë ata që janë të gatshëm të paguajnë.

Në një prej fotove ajo duket duke ngritur minifundin e saj në kuzhinën e ngushtë të avionit, ndërsa në një tjetër shihet në tualet e veshur vetëm me geta, ndërsa komenton: ‘Të dielën nuk vesh të mbathura.”

Duke përdorur pseudonimin AirHostess71 në llogarinë e saj online, anëtarja misterioze e ekuipazhit shkruan: “Duhet të bëni pagesën e sigurisë prej £50 (paundë) për t’u takuar. Çmimet variojnë nga lloji i takimit të kërkuar, ato nuk janë të negocjueshme. Nëse keni rezervuar dhomë hoteli për punë, takohemi aty (Londër)”.

“Nëse dëshiron zbavitje për të rritur në bord, duhet të më jepni shumën e parave dhe do të trajtoheni për një eksperiencë krejt tjetër, sipas shijeve tuaja”.

Më tej ‘zonja e ajrit’ thotë se kërkon 25 paundë për një palë të mbathura të përdorura, dhe se është e gatshme të takohet me ofruesit jashtë vendit kur është me punë.

“Ju duhet të bëni rezervimin e hotelit për mbrojtjen dhe privatësinë tuaj”, thotë stjuardesa.

Një punonjës i linjave ajrore reagoi për mediat: “Duket qartë që kjo punonjëse po kërkon të prostituohet, duke përdorur foto të bëra në bordin e avionëve të linjave tona. Ajo mban uniformën e kompanisë sonë prandaj besohet se është vërtet nje stjuardesë. Ky është një abuzim shokues me detyrën dhe nuk është imazhi që British Airways kërkon të reflektojë”.

Zëdhënësi shtoi se stjuardesa po e vë veten në rrezik duke u ekspozuar në këtë mënyrë dhe se kompania po heton pretendimet.

British Airways has launched an investigation into a mysterious flight attendant who advertises herself as a prostitute promising sex while taking a break between flights.

The flight attendant seduces her clients with hot photos of herself on the plane in her work uniform, distributing them on social networks.

She is also believed to have started selling her underwear online, and even offers ‘adult boarding fun’ on board for anyone willing to pay.

In one of the photos she is seen raising her miniskirt in the narrow kitchen of the plane, while in another she is seen in the toilet wearing only tights, while commenting: “On Sunday she does not wear underwear.”

Using the nickname AirHostess71 on her online account, the mysterious crew member writes: “You have to pay e 50 (pounds) security to meet. Prices vary by type of meeting required, they are not negotiable. If you have booked a hotel room for work, we will meet there (London).

“If you want fun to grow on board, you have to give me the amount of money and you will be treated to a completely different experience, according to your tastes.”

The ‘air lady’ further says she is asking for 25 25 for a pair of used underwear, and that she is willing to meet with providers abroad when she is at work.

“You have to make a hotel reservation for your protection and privacy,” says the flight attendant.

An airline employee reacted to the media: “It is clear that this employee is seeking prostitution, using photos taken aboard our airlines. She wears our company uniform so it is believed to be a real stewardess. “This is a shocking abuse of office and it is not the image that British Airways seeks to reflect.”

The spokesman added that the flight attendant is putting herself in danger by being exposed in this way and that the company is investigating the allegations.