Ajla dhe Meri janë dy bebet e para që kanë ardhur në jetë në vitin 2021 në maternitetin “Mbretëresha Geraldinë” dhe “Koço Glozheni”.

Lajmin e ka bërë me dije ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu. Ajo i cilëson të sapolindurat oguri më i mirë për vitin 2021.

“Mirë se erdhët Ajla dhe Meri! Dy vajza që erdhën në jetë të shëndetshme 1 min pas mesnate në maternitetin “Mbretëresha Geraldinë” dhe “Koço Gliozheni” në Tiranë janë oguri më i mirë për vitin që sapo ka ardhur”, shkruan Manastirliu.

Brenda 10 minutave të parë të 2021-it kanë lindur tre bebe në maternitetin “Koço Gliozheni”.

Ajla and Meri are the first two babies born in 2021 in the maternity hospital “Queen Geraldine” and “Koço Glozheni”.

The news was announced by the Minister of Health Ogerta Manastirliu. She considers newborns the best omen for 2021.

“Welcome Ajla and Meri! “Two girls who came to a healthy life 1 min after midnight at the maternity hospital” Queen Geraldine “and” Koço Gliozheni “in Tirana are the best omen for the year that has just come”, writes Manastirliu.

Within the first 10 minutes of 2021, three babies were born in the “Koço Gliozheni” maternity hospital.