Shqipëria është mposhtur nga Çekia me rezultatin 3-1 dhe ato që mund të mbahen mend janë goli fantastik i Sokol Cikalleshit dhe rrëzimi i trajnerit Edy Reja, i cili është kthyer në shënjestër nga lojtarët kundërshtarë.

Pjesa e parë e lojës ishte e dobët për kuqezinjtë, që lejuan Çekinë të rrezikojë disa herë. Selmani ndaloi Jankto në një moment të vështirë, ndërsa që në raste të tjera vendasit nuk kishin shënjestrën e duhur.

18 minuta lojë iu deshën Çekisë për të shënuar dhe e bënë me Schick, ndërkohë që mund të shënonin edhe të dytin derisa Cikalleshi vendosi t’i befasojë të gjithë duke shpikur një gol nga më shumë se 30 metra.

1-1, rezultat me të cilin u mbyll pjesa e parë. Pjesa e dytë nisi me një Shqipëri që nuk po linte hapësira fillimisht, por Çekia ishte e vendosur të shënonte dhe Masopust me një gjuajtje nga jashtë zone.

Sokol Cikalleshi dy minuta më pas rrezikoi portën e vendasve, por nuk shënoi dot për shkak të portierit. Në fund Çekia realizoi edhe golin e tretë, me një goditje me kokë të Celustka. Bare në fund mund ta ngushtonte rezultatin, por u ndal nga shtylla. v.p / abcnews.al

ÇEKI-SHQIPËRI 3-1
Shënues: Schick 18′, Masopust 67′, Celutska 89′ / Cikalleshi 42′
ÇEKIA (4-2-3-1): Vaclik, Coufal, Celutska, Kalas, Boril, Kral, Soucek, Masopust, Darida, Jankto, Schick.
SHQIPËRIA (3-5-2): Selmani; Ismajli, Gjimshiti, Kumbulla; Veseli, Abrashi, Bare, Kallaku (Çekiçi 54′), Trashi; Cikalleshi, Manaj . Trajneri: Edy Reja.

89′ Celutska ka realizuar edhe golin e tretë për Çekinë

67′ Masopust ka ndeshkuar Shqiperine, me nje goditje nga jashte zone qe shkoi ne kendin e poshtem te portes

42′ Sokol Cikalleshi realizon gol të çmendur, me një goditje nga më shumë se 30 metra

18′ Patrick Schick ndëshkon Shqipërinë. Sulmuesi i Çekisë nuk fali me një goditje brenda zonës

16′ Hapje e pakuptimtë e mbrojtjtjes së kombëtares dhe vertikalizimi gjen Jankto të vetëm me portierin Selmani, i cili e ndal lojtarin që luan në Serie A

 

Albania was defeated by the Czech Republic with the result 3-1 and what can be remembered are the fantastic goal of Sokol Cikallesh and the downfall of coach Edy Reja, who has been targeted by opposing players.

The first part of the game was weak for the Red and Blacks, who allowed the Czech Republic to risk several times. Selmani stopped Jankto in a difficult moment, while in other cases the locals did not have the right target.

It took the Czech Republic 18 minutes to score and they did it with Schick, while they could have scored the second until Cikalleshi decided to surprise everyone by inventing a goal from more than 30 meters.

1-1, the result that closed the first half. The second half started with an Albania that was not leaving space initially, but the Czech Republic was determined to score and Masopust with a shot from outside the area.

Sokol Cikalleshi two minutes later endangered the gate of the locals, but could not score due to the goalkeeper. In the end, the Czech Republic scored the third goal, with a header by Celustka. Bare could have narrowed the score in the end, but stopped by the post. v.p / abcnews.al

CZECH REPUBLIC 3-1
Scorer: Schick 18 ′, Masopust 67 ′, Celutska 89 ′ / Cikalleshi 42 ′
CZECH REPUBLIC (4-2-3-1): Vaclik, Coufal, Celutska, Kalas, Boril, Kral, Soucek, Masopust, Darida, Jankto, Schick.
ALBANIA (3-5-2): Selmani; Ismajli, Gjimshiti, Kumbulla; Veseli, Abrashi, Bare, Kallaku (Czech 54 54), Trashi; Cikalleshi, Manaj. Coach: Edy Reja.

89 ′ Celutska has scored the third goal for the Czech Republic

 

67 ′ Masopust has punished Albania, with a shot from outside the area that went to the bottom corner of the gate

42 ′ Sokol Cikalleshi scores a crazy goal, with a shot from more than 30 meters

 

18 ′ Patrick Schick punishes Albania. The Czech striker did not forgive with a shot inside the area

 

16 e Meaningless opening of the national defense and verticalization finds Jankto alone with goalkeeper Selmani, who stops the player who plays in Serie A