Është duke u luajtur në Pragë takimi miqësor mes Çekisë dhe Shqipërisë që ka startuar në orën 20:15.

Pas barazimit pa gola ndaj Uellsit, kuqezinjtë e Edi Rejës, do të kërkojnë një tjetër rezultat pozitiv, për të mbajtur lart moralin, në prag të ndeshjeve kualifikuese të Kupës së Botës

KOMENTI LIVE:

42′ GOOOOL SHQIPËRIA 1-1/ Predhë e Cikalleshit nga distanca me të djathën, bomberi kavajas vendos barashpeshën, duke e dërguar topin në trekëndësh!

38′ Përplasje e fortë në mesfushë, në afërsi të pankinave, çahet edhe topi.

27′ Mbrojtja e Shqipërisë komplet e ç’organizuar, vendasit i shkojnë shumë pranë golit të dytë, por vendimtare ndërhyrja e Gjimshitit, që largoi topin në këndore.

26′ Sërish rrezikshëm çekët me Shik, që pas harkimit të Jankto, provon me kokë, tentativa e tij ishte qëndrore dhe shkoi drejt e në duart e Selmanit.

25′ Pranë golit të dytë Çekia. Por sërish Selmani vendimtar me ndërhyrjen e tij, që devijon në këndore topin e Mazopust.

23′ Shqipëria fiton një tjetër goditje nga këndi, por largojnë rrezikun çekët.

18′ GOL ÇEKIA 1-0/ Zhbllokohet miqësorja. Patrik Shik realizon me një gjuajtje fluturimthi brenda zonës, duke e dërguar topin në cepin e portës.

16′ Selmani bën heroin, duke i mohon golin e avantazhit Janktos. Vendimtare ndërhyrja e gardianit të Kombëtares.

12′ Veseli depërton bukur nga e djathta, por harkimi nuk ishte i duhuri, duke shkuar drejt e në duart e portierit.

10′ Një gabim i Abrashit në mesfushë, shumë pranë zonës, ju jep shansin vendasve që të rrezikojnë me Souçek, por tentativa e tij shkon jashtë kuadratit.

8′ Shqipëria fiton goditjen e dytë nga këndi, ia dhuron mbrojtësi Kalas, provon aty të godasë Bare, por topi nuk flirton dhe ndalet nga mbrojtësit çekë.

6′ Dalje e mirë e Shqipërisë me Veselin, që harkon nga e djathta, por kontrollon gjithçka portieri i Çekisë.

3′ Kundërpërgjigjet Shqipëria me Cikalleshin, por tentativa e tij devijohet në këndore.

2′ Vendasit e nisin sfidën në sulm, duke provuar me një depërtim nga e djathta, por kontrollon gjithçka Selmani.

1′ Starton dueli miqësor në stadiumin e Spartës së Pragës! Vendasit luajnë topin e parë nga qendra.

ÇEKI-SHQIPËRI 1-1
Shënues: Schick 18′, Cikalleshi 42′

ÇEKIA (4-2-3-1): Vaclik, Coufal, Celutska, Kalas, Boril, Kral, Soucek, Masopust, Darida, Jankto, Schick.

SHQIPËRIA (3-5-2): Selmani; Ismajli, Gjimshiti, Kumbulla; Veseli, Abrashi, Bare, Kallaku, Trashi; Cikalleshi, Manaj . Trajneri: Edy Reja.

The friendly match between the Czech Republic and Albania is being played in Prague, which started at 20:15.

Currently the result is a 1: 1 draw.

After the goalless draw against Wales, Edi Reja’s red and blacks will look for another positive result, to keep their morale high, on the eve of the World Cup qualifiers

LIVE COMMENTS:

42 ′ GOOOOL ALBANIA 1-1 / Cikallesh’s shell from a distance with the right, the Kavaja bomber sets the balance, sending the ball into the triangle!

38 e Strong collision in midfield, near the benches, the ball splits.

27 ja The defense of Albania is completely disorganized, the locals go very close to the second goal, but the intervention of Gjimshit is decisive, who removed the ball in the corner.

26 shëm Dangerous again the Czechs with Shik, who after Jankto arched, tries with his head, his attempt was central and went straight into the hands of Selman.

25 ′ Near the second goal Czech Republic. But again Selmani decisive with his intervention, which deflects in the corner the ball of Mazopust.

23 ′ Albania wins another shot from the corner, but the Czechs remove the danger.

18 ′ CZECH REPUBLIC 1-0 / The friendly is unlocked. Patrik Shik scores with a shot from inside the box, sending the ball into the corner of the net.

16 ′ Selmani makes the hero, denying the advantage goal to Janktos. The intervention of the national team goalkeeper is crucial.

12 ′ Veseli penetrates nicely from the right, but the cross was not right, going straight into the hands of the goalkeeper.

10 Ab A mistake by Abrashi in midfield, very close to the area, gives the locals a chance to risk Soucek, but his attempt goes out of bounds.

8 ′ Albania wins the second shot from the corner, gives the defender to Kalas, tries to hit Bare there, but the ball does not flirt and is stopped by the Czech defenders.

6 e Good performance of Albania with Veselin, who crosses from the right, but the Czech goalkeeper controls everything.

3 Shqipëria Albania counters with Cikalleshi, but his attempt is diverted to the corner.

2 ′ The locals start the challenge in attack, trying with a penetration from the right, but Selmani controls everything.

1 ′ Friendly duel starts at the stadium of Sparta Prague! The locals play the first ball from the center.

CZECH REPUBLIC 1-1
Scorer: Schick 18 ′, Cikalleshi 42 ′

CZECH REPUBLIC (4-2-3-1): Vaclik, Coufal, Celutska, Kalas, Boril, Kral, Soucek, Masopust, Darida, Jankto, Schick.

ALBANIA (3-5-2): Selmani; Ismajli, Gjimshiti, Kumbulla; Veseli, Abrashi, Bare, Kallaku, Trashi; Cikalleshi, Manaj. Coach: Edy Reja.