Policia italiane në San Bendetto ka arrestuar dy vëllezër shqiptarë të moshës 40 dhe 44 vjeç, të dënuar dhe banues në Monteprandone.

Mediat italiane kanë njoftuar se dy vëllezërit u arrestuan pasi u arrestuan u akuzuan se kishin rrahur dhe kërcënuar me thikë një punonjës të një firme tregtare në Porto d’Ascoli.

Viktima e sulmit kishte raportuar më parë një nga shqiptarët, pronar i një pikë tregtie makinash, për mashtrim. Të dy vëllezërit përfunduan në arrest shtëpiak.

Italian police in San Bendetto have arrested two Albanian brothers, aged 40 and 44, convicted and living in Monteprandone.

Italian media have reported that the two brothers were arrested after being arrested on charges of beating and stabbing an employee of a trading firm in Porto d’Ascoli.

The victim of the attack had previously reported one of the Albanians, owner of a car dealership, for fraud. Both brothers ended up under house arrest.