Mediat britanike shkruajnë se një shqiptar është burgosur për 10 vjet pasi është kapur me një sasi kokaine që kapte vlerën e 1.1 milion paundësh, si dhe me armë.

Kokaina e pastër u gjet në banesën e 29 vjeçarit Muhamet Qosja, konkretisht nën shtratin e fëmijëve të tij.

I riu shqiptar u kap tetorin e vitit të kaluar teksa lëvizte me makinë, ndërsa pas kontrollit në banesë iu gjet edhe sasia e madhe e kokainës.

Fillimisht në makinën e shqiptarit u gjetën 23 mijë paund “Cash”, kjo çoi policët që të kryenin një kontroll në banesën e 29-vjeçarit shqiptar ku zbuluan më pas se kishte armë dhe drogë.

Qosja, i cili e ruante drogën përpara se t’ua shpërndante tregtarëve në rrugë – u mburr përpara efektivëve se kishte hyrë fshehurazi në Britani në mënyrë të paligjshme në 2014 dhe kishte vendosur të merrej me trafik narkotikësh, sepse “fitonte shumë”.

British media write that an Albanian has been imprisoned for 10 years after being caught with a quantity of cocaine worth 1.1 million pounds, as well as with a weapon.

Pure cocaine was found in the apartment of 29-year-old Muhamet Qosja, specifically under the bed of his children.

The young Albanian was caught in October last year while driving, while after the search in the apartment, a large amount of cocaine was found.

Initially, 23 thousand pounds of “Cash” were found in the Albanian’s car, this led the police to conduct a search in the apartment of the 29-year-old Albanian, where they later discovered that there were weapons and drugs.

Qosja, who stored the drugs before distributing them to street vendors – boasted to officers that he had smuggled into Britain in 2014 and decided to engage in narcotics trafficking because he was “making a lot of money”.