Një aksident i frikshëm ndodhi në Greqi para dy ditësh, ku një shqiptar u përplas me një makinë tjetër e cila drejtohej nga një efektive policie, ndërsa me vete kishte edhe vajzën dy vjeçare.

Fatkeqësisht aksidenti rezultoi fatal dhe ato humbën jetën të dyja. Mediat greke raportuan se aksidenti ndodhi vetëm 100 metra larg shtëpisë së 37-vjeçares.

Ndërkohë kanë dalë edhe pamjet e momentit të përplasjes. Nga video vihet re se shqiptari po ecte me shpejtësi të madhe dhe në makinën e tij ndodhej edhe një emigrant me origjinë nga Azia.

Këta të fundit janë arrestuar të dy dhe po hetohen në lidhje me ngjarjen. Gruaja ishte martuar me një roje speciale me të cilin kanë një fëmijë tjetër, 9 vjeç, ndërsa më parë kishte shërbyer në Departamentin e Policisë Heraklion.

https://www.megatv.com/2021/01/14/kriti-apokleistiko-vinteo-ntokoumento-me-to-troxaio-pou-kostise-ti-zoi-se-mana-kai-kori/

blob:https://www.megatv.com/ce700b58-0d58-4c67-abe7-9b0be418708a

blob:https://www.megatv.com/30313c97-ab9c-44c8-a12d-aef386370d14

A terrible accident happened in Greece two days ago, where an Albanian collided with another car driven by a police officer, while he also had his two-year-old daughter with him.

Unfortunately the accident turned out to be fatal and they both lost their lives. Greek media reported that the accident happened only 100 meters away from the 37-year-old’s house.

Meanwhile, images of the moment of the collision have also emerged. The video shows that the Albanian was walking at high speed and in his car was an emigrant from Asia.

The latter have both been arrested and are being investigated in connection with the event. The woman was married to a special guard with whom they have another child, 9 years old, while she had previously served in the Heraklion Police Department.