Klubi i futbollit në Kosovë, Gjakova, përmes një postimi në rrjetet sociale ka dhënë një lajm të hidhur për të gjithë. Klubi njofton se ka ndërruar jetë në një moshë të re, futbollisti i tyre, Elirion Shabanaj, vetëm 17 vjeç.

Gjakova i shpreh ngushëlimet familjarëve të Elirionit, teksa shkruajnë se ishte një futbollist i talentuar dhe shumë i disiplinuar.

Postimi i plotë i klubit:

Njoftojmë të gjithë dashamirët e klubit dhe futbollistët e të gjitha gjeneratave se sot ndërroi jetë në moshën 17 vjeqare futbollisti ynë ELIRION SHABANAJ i cili ishte shembull për të tjerët si djalosh i diciplinuar por edhe futbollist shumë i talentuar i Kf.Gjakova.

Ne si kryesi dhe staf dhe te gjitha grupmoshat e klubit ngushllojmë familjen SHABANAJ… Me xhehnet e shpërbleft allahu.

The football club in Kosovo, Gjakova, through a post on social networks has given bitter news to everyone. The club announces that their football player, Elirion Shabanaj, only 17 years old, has passed away at a young age.

Gjakova expresses its condolences to Elirion’s family, as they write that he was a talented and very disciplined football player.

Full club post:

We inform all the lovers of the club and the football players of all generations that today our football player ELIRION SHABANAJ passed away at the age of 17, who was an example for others as a disciplined boy but also a very talented football player of Kf. Gjakova.

We as the chairman and staff and all age groups of the club console the SHABANAJ family… May Allah reward you with paradise.