Modeli shqiptar Rolando Lekaj, i cili prej vitesh jeton në Kinë, ku edhe është martuar me një shtetase kineze ka bërë të ditur një lajm të mirë dhe human ndërsa njofton se kanë vendosur të dërgojë 200.000 maska mbrojtëse për doktorët shqiptarë, që po luftojnë kundër koronavirusit.

Lekaj shkruan në rrjetet sociale se po e bënë ktë gjest për Shqipërinë që e do kaq shumë ndërsa bën thirrje ndaj shqiptarëve, të qendrojnë në shtëpi, pasi është një ndihmë shumë e madhe në këto ditë.

“Kam nderin dhe kenaqesine te ndaje me ju miqe te dashur kete lajm te mire per Shqiperine tone te dashur. Une dhe Nusja ime kemi vendosur te ndihmojme Shqiperine ne keto dite te veshtira. Se shpejti do arrijne nga Kina 200.000 maska mbrojtese per HERONJTE TONE (DOKTORET) qe po luftojne me armikun e padukshem ne vijen e pare te Luftes. Per Shqiperine qe duam duhet qe gjithe bashke te bejme aq sa eshte e mundur. Te qendroni sa me shume ne shpi eshte nje ndihme shume e madhe ne keto dite”, shkruan Rolando Lekaj!

Modeli i njohur shqiptar ka lidhur kurorë prej dy vitesh me një biznesmene shumë të fuqishme nga Kina, me të cilën ka dhe një djalë.

 

Albanian model Rolando Lekaj, who has been living in China for years, where he is married to a Chinese national, has announced good and humane news as he announces that he has decided to send 200,000 safeguards to Albanian doctors fighting coronavirus. .

Lekaj writes on social media that she is making this gesture for Albania, which she loves so much while calling on Albanians to stay at home, as it is a great help these days.

“I have the honor and pleasure to share with you dear friends this good news for our beloved Albania. My Bride and I have decided to help Albania in these difficult days. China will soon receive 200,000 protective masks for our TONS OF HEROES (DOCTORS) who are fighting the invisible enemy on the front lines of the War. For Albania we want to do all together as much as possible. Staying at home is a huge help these days, ”writes Rolando Lekaj!

The well-known Albanian model has been crowned for two years by a very powerful Chinese businessman with whom he has a son.