Zhduket një nënë 34 vjeçare shqiptare dhe djali i saj 3 vjeçar në Gjermani. Ata janë parë për herë të fundit në qendrën sociale të Bonit. Siç raportohet ata janë marrë në një makinë tip ‘audi’ të bardhë të cilët janë larguar në drejtim të paditur.

Nuk ka asnjë gjurmë prej nënës dhe fëmijës së saj, por dyshohet se rrëmbimi ka ardhur si pasojë e përfshirjes së bashkëshortit të saj në organziatë kriminale.

Ditën e djeshme, policia arrestoi bashkëshortin e 34 vjeçares, Blerim.K 39 vjeç në mënyrë që të sqaroheshin të gjitha detajet për ngjarjen dhe arsyen që mund të kishin rrëmbyesit për të bërë diçka të tillë ndaj familjes së tij.

A 34-year-old Albanian mother and her 3-year-old son disappear in Germany. They were last seen at the Bonn social center. They were reportedly taken in a white Audi car and drove away in an unknown direction.

There is no trace of the mother and her child, but it is suspected that the abduction came as a result of her husband’s involvement in the criminal organization.

Yesterday, the police arrested the husband of 34-year-old Blerim.K, 39, in order to clarify all the details about the event and the reason why the kidnappers could have done something like this to his family.