Një përleshje e ashpër ka nisur mes pesë shqiptarëve në burgun grek Domokou. Ata janë rrahur me shkopa druri dhe për pasojë është plagosur njëri prej tyre.

Katër shqiptarë sulmuan një bashkëatdhetar me sende metalike dhe shkop druri duke bërë që 30-vjeçari të dërgohej me urgjencë në spital. Ai ndodhej në paraburgim i dënuar për vrasje të mbetur në tentativë.

Dhuna e ushtruar ndaj 30-vjeçarit bëri që të pësonte një frakturë të rëndë të fytyrë duke u transportuar menjëherë në spital. Autoritetet greke kanë filluar hetimet për përplasjen e përgjakshme në burg.

A fierce clash has started between five Albanians in the Greek prison Domokou. They were beaten with wooden sticks and one of them was injured.

Four Albanians attacked a compatriot with metal objects and a wooden stick, causing the 30-year-old to be rushed to hospital. He was in custody convicted of attempted murder.

The violence against the 30-year-old caused him to suffer a severe facial fracture and was immediately transported to the hospital. Greek authorities have launched an investigation into the bloody prison clash.