Pesë persona, shqiptarë dhe arabë kanë mbetur të plagosur pas një sherri mes tyre mbrëmjen e sotme në Kastoria.

Emigrantët u grindën mes tyre në një fshat duke u rrahur me thika dhe leva, ndërsa kanë plagë të shumta në trup.

Konflikti ndodhi pranë kufirit me Shqipërinë, ku shumë emigrantë nga lindja tentojnë që të kalojnë duke e përdorur vendin tonë si trampolinë për në vendet e Bashkimit Europian.

Five people, Albanians and Arabs, were injured after a quarrel between them tonight in Kastoria.

The migrants quarreled among themselves in a village being beaten with knives and levers while having multiple wounds on the body.

The conflict took place near the border with Albania, where many emigrants from the east try to cross using our country as a springboard to European Union countries.