Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në një kafene në Heraklion, Lamia të Greqisë ku burrat me origjinë shqiptare u përleshën mes tyre. Gjithcka nisi pas orës 15:00 të së dielës, por është e paqrtë se cfarë e shkaktoi sherrin mes tyre.

Njëri lajmëroi vëllezërit, të cilët u mnduan të qetësojnë situatën, por pa rezultat. Ai nisi të thyente shishet e birrës dhe të kërcënonte bashkëatdhetarin. I inatosur, u largua nga kafeneja dhe u nis për në zonën e Damasta ku jeton shqiptari me të cilin u përfshi në sherr.

Mediat greke raportojnë se shkoi në shtëpinë e tij dhe kërkoi gruan, të cilën nuk ngurroi ta godiste në kokë me një copë druri.

“Ai shkoi në shtëpi dhe e goditi gruan time me shkop, tani EKAB po e çon atë në spital” , tha burri i saj disa minuta pas incidentit në një stacion karburanti lokal, ku ai bisedoi me banorët e frikësuar që e pyetën se çfarë kishte ndodhur.

“Ne pamë se kishte tension dhe se në një moment njëri prej tyre u largua dhe u nis për në Damasta. Ne nuk mund ta imagjinonim që ai të godiste gruan e tjetrit. Kishte tension, ata u kapën në duar… “theksoi një tjetër dëshmitar. Ambulanca shkoi me shpejtësi për të marrë gruan e plagosur, e cila u transferua në spitalin lokal, ku iu dha ndihma e parë. Ndërsa autori i ngjarjes ka rënë në prangat e policisë.

A serious incident took place in a cafe in Heraklion, Lamia, Greece, where men of Albanian origin clashed with each other. It all started after 15:00 on Sunday, but it is unclear what caused the quarrel between them.

One called the brothers, who tried to calm the situation, but to no avail. He started breaking beer bottles and threatening his compatriot. Angry, he left the cafe and went to the area of ​​Damasta where the Albanian lives, with whom he got into a fight.

Greek media report that he went to his house and looked for the woman, whom he did not hesitate to hit on the head with a piece of wood.

“He went home and hit my wife with a stick, now EKAB is taking her to the hospital,” her husband said minutes after the incident at a local gas station, where he spoke to frightened residents who asked him what he had. occurred.

“We saw that there was tension and that at one point one of them left and went to Damasta. We could not imagine him hitting the other woman. “There was tension, they were caught in the arms,” ​​said another witness. The ambulance rushed to pick up the injured woman, who was taken to the local hospital, where she was given first aid. While the perpetrator has fallen into the hands of the police.