“Aleksi ka shpëtuar ku durohem unë”, ish-burri i përgjigjet Rudina Dembacajt: Po të kishim qenë bashkë në këto momente…

Siç ka treguar edhe më herët, aktorja dhe moderatorja e njohur Rudina Dembacaj nisi në muajin qershor të vitit që lamë pas proçedurat e divorcit me babain e vajzës së saj, Aleksandër Varfaj.

Dyshja u nda me mirëkuptim dhe kanë mbetur miq me njëri-tjetrin, ndërsa pas fillimit të vitit 2020, Rudina bëri publike lidhjen e saj të re me Mark Frrokun.

Këto ngjarje të jetës së saj kanë bërë bujë të madhe në media dhe vazhdojnë të ngjallin kuriozitet tek publiku.

Të shumtë janë ndjekësit që e kanë pyetur Rudinën në InstaStory për ish-partnerin e saj.

Dikush i shkruan me humor nëse Aleksi ia këndon asaj vargjet e këngës “O Rudina ti pse më le?”

Aktorja e ka marrë me sportivitet këtë pyetje, duke kthyer me humor edhe një përgjigje:

“Aleksi ka shpëtuar! Ku durohem unë”- shkruan ajo shoqëruar me emoji duke qeshur, ndërsa etiketon edhe ish-partnerin e saj në postim.

Ndërkohë që nuk ka munguar as përgjigja e Aleksit, i cili ka thënë se në rast se ata do të kishin qenë bashkë në këtë periudhë karantine, mesiguri që do të ishte shkaktuar tërmet për shkak të zenkave.

As has been shown earlier, well-known actress and moderator Rudina Dembacaj started in June of the year following the divorce proceedings with her daughter’s father, Alexander Varfaj.

The duo shared a good understanding and have remained friends with each other, and after the start of 2020, Rudina announced her new relationship with Mark Frock.

These events of her life have made a lot of noise in the media and continue to arouse curiosity in the public.

There are many followers who have asked Rudina on InstaStory about her former partner.

Someone humorously writes if Alex sings to her the lyrics to the song “O Rudina why do you let me?”

The actress has taken up this question with sportiness, returning with a humorous answer:

“Alex has escaped! Where do I stand? ”She writes with emoji laughing, while also tagging her ex-partner in the post.

There was also Alex’s response, which said that if they had been together during this quarantine period, it would have been possible that the earthquake would have been caused by the zeniths.