Si çdo javë, konspiracionisti Alfred Cako ishte i ftuar dje në studion e emisionit “E Diell”. Pas shumë e shumë deklaratave të forta edhe ditën e djeshme ai paralajmëroi se sipas tij do të ketë edhe tre karantina të tjera.

E para sipas Cakos do të nisë në muajin dhjetor. Ndërsa në muajin shkurt, sipas tij do të hidhet edhe një virus tjetër, i quajtur “virusi 21”.

Cako u shpreh:

Ka një plan për tre karantina. Është deri në fillim të dhjetorit i pari. Më pas do të fillojë përsëri, do të hidhet ajo që quhet virusi 21. Ky është të paktën plan i nxjerrë nga një i afërmi i kryeministrit kanadez. Duan të bëjnë edhe dy karantina të tjera. Virusi që mendojnë të hedhin në shkurt, do të jetë një virus shumë i fortë, nëse Trump do t’i lejojë dhe do të ketë problem të brendshme në SHBA.

As every week, the conspiracy theorist Alfred Cako was invited yesterday to the studio of the show “The Sun”. After many, many strong statements yesterday, he announced that according to him, there will be three more quarantines.

The first, according to Cakos, will start in December. In February, according to him, another virus will be launched, called “virus 21”.

Cako said:

There is a plan for three quarantines. It is until the beginning of December the first. Then it will start again, it will launch what is called virus 21. This is at least a plan drawn up by a relative of the Canadian Prime Minister. They want to do two more quarantines. The virus they plan to launch in February will be a very strong virus if Trump allows it and there will be an internal problem in the US.