Gazetari Alfred Lela, që uli pantallonat mbrëmë në “Real Story”, për t’i treguar kryeministrit Rama shenjat e dhunës së ushtruar nga Policia është parë sot në orët e mëngjesit në hotel “Rogner” me dy të huaj që flisnin anglisht.

Panorama.al ka siguruar foto të takimit. I kontaktuar nga gazeta Lela thotë se të huajt janë zyrtarë të Ambasadës Amerikane të cilët i ka informuar në lidhje me dhunën e ushtruar ndaj tij. Ai nuk ka preferuar të japë detaje, por thotë se u ka dorëzuar amerikanëve një dosje me të dhëna dhe i ka informuar mbi hapat që do të hedhë sa i takon çështjes në fjalë.

‘Nuk pres reagim prej Ambasadës dhe nuk është ky qëllimi i takimit’, ka shtuar ai, ‘por kam ndjekur një procedurë si nënshtetas amerikan në rrezik’.

“Një incident të tillë i cili më vë përballë dhunës së pushtetit dhe kërcënimeve apo shantazheve të mbështetësve të qeverisë jam i detyruar ta depozitoj pranë autoriteteve të vendit tim të dytë”.

Journalist Alfred Lela, who lowered his pants last night on “Real Story”, to show Prime Minister Rama the signs of violence exercised by the Police was seen today in the morning at the hotel “Rogner” with two foreigners who spoke English.

Panorama.al has provided photos of the meeting. Contacted by the newspaper Lela, he says that the foreigners are officials of the American Embassy who informed them about the violence against him. He declined to give details, but said he had given the Americans a file of information and informed them of the steps he would take in the matter.

“I do not expect a response from the Embassy and this is not the purpose of the meeting,” he added, “but I have followed a procedure as an American citizen in danger.”

“Such an incident, which puts me in front of the violence of the government and the threats or blackmail of government supporters, I am obliged to file with the authorities of my second country.”