Një automjet tip BMW X5 është djegur në aksin rrugor Elbasan-Durrës, mesditën e sotme, rreth orës 14:25.

Mjeti tip BMW X5 i shkrumbuar nga flakët pranë vendit të njohur si mbikalimi në fshatin Harizaj. Mjeti ka marrë flakë në ecje, ndërsa nuk raportohet për persona të lënduar.

Mjeti është i një shtetasi italian dhe ka marrë flakë në ecje e sipër, ndërsa drejtuesi i saj dhe një pasagjer kanë dalë me shpejtësi dhe janë në gjendje të mirë shëndetësore.

Policia dhe zjarrfikësja kanë mbërritur në vendin e ngjarjes, duke shuar flakët dhe po punojnë për zbardhjen e shkaqeve të zjarrit.

“BMW X5” burns on the Elbasan-Durrës axis

A BMW X5 type vehicle burned on the Elbasan-Durrës road axis, at noon today, around 14:25.

The BMW X5 type vehicle burned by the flames near the place known as the overpass in the village of Harizaj. The vehicle caught fire while walking, while no injuries were reported.

The vehicle belongs to an Italian citizen and caught fire while walking, while its driver and a passenger came out quickly and are in good health.

Police and firefighters have arrived at the scene, extinguishing the flames and are working to clarify the causes of the fire.