Moderatorja Alma Çupi ka rrëfyer në “Opinion” një eksperiencë të pazakontë që i ka ndodhur në llixhat e Bënjës.

Alma Çupi: Më ka ndodhur një eksperiencë shumë interesante natën. Pas orën 12 të natës shikoj një autobus në llixhat e Bënjës dhe kishin hapur çadrat.

Shkoj tek llixhat dhe shikoj 12 meshkuj lakuriq, ishte një fat shumë i madh (qesh) dhe unë ngela, ishim me shoqërinë tonë dhe në momentin që do futeshim, dalin të gjithë nga uji dhe ishin të gjithë lakuriq. Kishin vënë dhe qirinj rreth llixhës.

Blendi Fevziu: Paske ndezur qirinj një ditë më parë më duket në kishë.

Alma Çupi: Realisht nuk e prisja dhe ka shumë turistë të huaj që shkojnë lahen natën dhe bëjnë një lloj plazhi të tillë të lirë. /tvklan.al

Moderator Alma Çupi told “Opinion” an unusual experience that happened to her in the spas of Bënjë.

Alma Çupi: A very interesting experience happened to me at night. After 12 o’clock at night I see a bus in the spas of Bënjë and the tents had been opened.

I go to the spas and see 12 naked men, it was a very big fortune (laughs) and I stayed, we were with our company and the moment we were going to enter, everyone came out of the water and they were all naked. They had also put candles around the spa.

Blendi Fevziu: After lighting candles the day before, it seems to me in the church.

Alma Çupi: I really did not expect it and there are many foreign tourists who go to bathe at night and make such a cheap beach. /tvklan.al