“Portokalli” vjen këtë sezon me disa risi, duke nisur nga ndryshimi i regjisorit, kastit të aktorëve e deri te moderatorët. Pas humë spekulimeve është konfirmuar lajmi i largimit të regjisorit Altin Basha. Top Channel ka bërë me dije se pjesë e produksionit tanimë do të jetë regjisori Indrit Çobani.

Jo vetëm kaq, “Portokalli” këtë sezon vjen me një sërë risish e teknika inovative.

“Këtë sezon do të ketë shumë ndryshime. E para që nga mënyra e re, dinamike si do të përcillet ky emision në televizor për publikun e gjerë. Do të ketë gjithë personazhet e dashur, nga java në javë do të shtojmë dozën e personazheve të rinj dhe do të kemi teknika inovative për herë të parë në ‘Portokalli’, të cilat do të keni mundësi t’i shihni në javët në vazhdim”, -është shprehur Florjan Binaj.

“Ne gjithmonë kemi pasur risi. Edhe këtë sezon do të kemi risi. Madje kemi një ndryshim në platformën e përgjithshme regjisoriale. Kemi prurje të reja aktorësh”, -ka thënë Rezart Veleshnja.

Portokalli do nisë transmetim këtë të diel në orën 21:00, nën moderimin e Eneda Tarifës dhe Salsano Rrapit.

“Portokalli” comes this season with some innovations, starting from the change of director, cast of actors to moderators. After much speculation, the news of the departure of director Altin Basha has been confirmed. Top Channel has announced that director Indrit Çobani will now be part of the production.

Not only that, “Portokalli” this season comes with a series of innovations and innovative techniques.

“There will be many changes this season. The first since the new, dynamic way this TV show will be broadcast to the general public. There will be all the beloved characters, from week to week we will increase the dose of new characters and we will have innovative techniques for the first time in ‘Portokalli’, which you will be able to see in the coming weeks ” , – said Florjan Binaj.

“We have always had innovation. We will have innovations this season as well. We even have a change in the overall directing platform. “We have new feeds of actors”, said Rezart Veleshnja.

Portokalli will start broadcasting this Sunday at 21:00, moderated by Eneda Tarifa and Salsano Rrapi.