Një shqiptar i arratisur nga burgu në Greqi në 24 prill të këtij viti është arrestuar. Mediat greke raportojnë se 39-vjeçari shqiptar u arrestua në momentin që po hipte në makinën e një shokut të tij për t’u larguar, teksa me vete kishte edhe një kallashnikov.

Ngjarja ndodhi në Patra, ndërsa i arrestuari u dërgua në qeli për të vuajtur dënimin e mbetur, por jo vetëm, pasi do të përballet edhe me akuzën e arratisjes, pasi nuk u kthye në bazë të lejes që mori në prill. Shqiptari është i dënuar për vrasje dhe trafik droge.

Ndërkohë që po hetohet edhe fakti se kush ishte destiancioni i shqiptarit në momentin që u kap, pasi kishte edhe kallashnikovin me vete.

An Albanian who escaped from prison in Greece on April 24 this year has been arrested. Greek media report that the 39-year-old Albanian was arrested the moment he was getting into the car of a friend of his to leave, while he also had a Kalashnikov with him.

The incident took place in Patras, while the detainee was sent to the cell to serve the remaining sentence, but not only, as he will also face the charge of escape, as he did not return on the basis of the permit he received in April. The Albanian is convicted of murder and drug trafficking.

While the fact is being investigated who was the destination of the Albanian at the moment he was captured, as he also had a Kalashnikov with him.