Një 53 vjeçar shqiptar ka humbur jetën në vendin e tij të punës në vendin fqinj Greqi.

Mediat greke bëjnë me dije se ngjarja ka ndodhur në një zonë me ullishte në Silida, vend ku ai kishte shkuar për t’u kujdesur për pemët.

Sipas informacioneve mësohet se shqiptari, identiteti i të cilit nuk bëhet i ditur është ndjerë keq gjatë orarit të punës, dhe kolegët e tij i kanë dhënë ndihmën e parë duke e transportuar për në Qendrën e Shëndetit Stylida.

Por fatkeqësisht pavarësisht ndihmës së mjekëve, shqiptari ka ndërruar jetë.

53 vjeçari shqiptar bëhet me dije se është baba i katër fëmijëve të cilët jetojnë në Shqipëri

 

A 53-year-old Albanian has lost his life at his workplace in neighboring Greece.

Greek media report that the incident took place in an olive grove area in Silida, where he had gone to take care of the trees.

According to the information, it is learned that the Albanian, whose identity is not disclosed, felt bad during working hours, and his colleagues gave him first aid by transporting him to the Stylida Health Center.

But unfortunately, despite the help of doctors, the Albanian has passed away.

The 53-year-old Albanian is said to be the father of four children living in Albania