Ka ndërruar jetë në spital shqiptari, i cili u qëllua në mes të plazhit nga dy persona ende të paidentifikuar në Itali.

Mediat italiane raportojnë se Selvadi Shehaj ka ndërruar jetë në spitalin e San Camillo. Gjendja e tij shëndetësore u rëndua papritur. Policia është duke hetuar për ngjarjen.

Deri më tani pista kryesore është e shkuara e shqiptarit.
Ai ka qenë i dënuar më herët për traf*k të lëndëve narkotike.

Ende nuk ka asnjë informacion mbi autorët. Për herë të fundit ata u panë teksa u larguan me një skuter nga vendi i ngjarjes.

Për karabinierët, dinamika e ngjarjes, e përshkruar tashmë pjesërisht nga disa dëshmitarë okularë që kanë dhënë një përshkrim të “killerit”, është shumë e qartë. Kur ai u afrua dhe thirri Selavdi në emër, e qëlloi dy herë nga disa metra larg që i shpuan shtyllën kurrizore.

The Albanian died at the hospital, who was shot in the middle of the beach by two still unidentified persons in Italy.

Italian media report that Selvadi Shehaj has died at the San Camillo hospital. His health condition suddenly worsened. Police are investigating the incident.

So far the main track is the past of the Albanian.
He has previously been convicted of drug trafficking.

There is still no information on the authors. They were last seen as they left the scene on a scooter.

For the carabinieri, the dynamics of the event, already partially described by some eyewitnesses who have given a description of the “killer”, is very clear. When he approached and called Selavdi by name, he shot him twice from a few feet away which pierced his spine.