Një apartament është përfshirë nga flakët në Tiranë. Mësohet se apartamenti i përfshirë nga flakët ndodhet në katin e 6 të një pallati në “rrugën e Dibrës” në kryeqytet.

Sipas policisë, shërbimet zjarrfikëse kanë mbërritur në vendin e ngjarjes dhe po punojnë për neutralizimit të flakëve.

Njoftohet se deri më tani nuk ka banorë të lënduar por vetëm dëme materiale.

Njoftimi i policisë:

Me datë 02.05.2021, në rrugën e Dibrës ka rënë zjarr në katin e 6 të një pallati ku ka vetëm dëme materiale. Nuk ka probleme për banorët.

Sherbimet e zjarrfikses ndodhen në vendngjarje dhe po punojnë për fikjen e zjarrit.

Vijon puna nga Grupi Hetimor për përcaktimin e rënies të zjarrit.

An apartment was engulfed in flames in Tirana. It is learned that the apartment engulfed in flames is located on the 6th floor of a building on “Dibra Street” in the capital.

According to police, fire services have arrived at the scene and are working to neutralize the flames.

It is reported that so far there are no injured residents but only material damage.

Police notification:

On 02.05.2021, in Dibra street, a fire broke out on the 6th floor of a building where there is only material damage. There are no problems for the residents.

Fire services are at the scene and are working to extinguish the fire.

Work continues by the Investigative Group to determine the fall of the fire.