Një 89-vjeçar është gjetur i pajetë mëngjesin e sotëm (15 nëntor) në fshatin Barç në Fier.

89-vjeçari me iniciale H.D. është gjetur i mbytur brenda një pusi.

Sipas dëshmive të familjarëve, 89-vjeçari vuante nga skleroza dhe ishte larguar nga shtëpia një ditë më parë.

Grupi​ hetimor po punon për sqarimin e rrethanave të ngjarjes.

An 89-year-old man was found dead this morning (November 15) in the village of Barç in Fier.

The 89-year-old with the initials H.D. was found drowned inside a well.

According to family testimonies, the 89-year-old suffered from sclerosis and had left home the day before.

The investigative group is working to clarify the circumstances of the event.