Puntata e sotme e përputhen kishte shumë të papritura. Teksa diskutohej takimi i Anës së re dhe Arjonit, i ka befasuar të gjithë rikthimi i Anës. Vlen të theksohet se ajo u largua nga studio e emisionit të premten, pasi goditi me shuplakë Fatjonin. Menjëherë Fatjoni i kërkoi llogari për shpullën e marrë, por Ana tha se e meritonte, për shkak të sjelljes së tij gjatë takimit të zjarrt me Melisën.

Por, gjatë emisionit të sotëm Ana tha se:

“Ai mori atë që meritonte, nëse do dojë ai sqarime dakort.”
Nga ana tjetër Fatjoni i tha se:

“Unë s’kam bërë asgjë të ulët, dhe s’dua të sqarohem fare, se nuk është se kisha diçka me ty, dhe bëra sjellje të gabuar, po nëse do të godasësh prapë që të kënaqësh, ja po vij aty.”
Ky i fundit u çua nga karrigia dhe shkoi drejt Anës e cila e qëlloi sërish.

Fatjoni: Hë u kënaqe tani? Ana: Jo s’jam ngopur akoma.

Today’s matching puntata had many surprises. While discussing the meeting between Ana e Re and Arjon, he was surprised by Ana’s return. It is worth noting that she left the studio of the show on Friday, after slapping Fatjon. Fatjon immediately demanded an account for the slap he received, but Ana said he deserved it, because of his behavior during the heated meeting with Melissa.

But, during today’s show, Ana said that:

“He got what he deserved, if he wanted clarifications I agreed.”
On the other hand, Fatjoni told him that:

“I did not do anything low, and I do not want to make it clear at all, that it is not that I had something to do with you, and I did the wrong thing, but if you hit again to please, here I come.”
The latter got up from the chair and went towards Ana who shot him again.

Fatjoni: Are you satisfied now? Ana: No, I’m not full yet.