Ana dhe Fationi kanë realizuar dy takime bashkë, e ndërsa i pari nuk shkoi dhe aq mirë, i dyti ishte tërësisht ndryshe. Mes tyre u vu re një tërheqje, por siç duket Fationi nuk është vëtëm preferenca e Anës, por dhe e familjes së saj. Mamaja e Anës, e pranishme në studion e emisionit të njohur, tha se i pëlqejnë të gjithë djemtë, por se do të veçonte pak më shumë Fationin.

Më konkretisht, ajo është shprehur se:

Çik më shumë më ka pëlqyer Fationi, ai djali çapkën, ka ca gjëra që më kanë bërë për vete, nuk e di pastaj për Anën.
Ndërkohë, më pas Ana shtoi se jo vetëm e ëma pëlqen Fationin, por edhe nipi i saj është fans.

https://www.instagram.com/p/CJbkRtSh1Fq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Ana and Fationi had two meetings together, and while the first one did not go so well, the second one was completely different. An attraction was noticed between them, but apparently Fationi is not only the preference of Ana, but also of her family. Anna’s mother, present in the studio of the popular show, said that she likes all the boys, but that she would single out Fation a little more.

More specifically, she stated that:

I liked Fationi a little more, that naughty boy, there are some things they have done for me, I do not know then about Ana.
Meanwhile, Ana then added that not only does her mother like Fation, but her nephew is also a fan.