Ana e njohur tashmë për të gjithë për shkak se bën pjesë në një ndër emisionet më të ndjekura “Për’puthen”, e kemi parë shpeshherë të përlotet në studio.

Kjo e fundit ka treguar se për të sigururar jetesën ka punuar pastruese, por askush nuk e dinte historinë e saj. Ana në fillim të emisionit është shprehur se kur të vijë koha do të tregojë edhe ajo historinë e jetës së saj e cila është me të vërtet e trishtë.

Ndërkohë, Kryfjala.com ka zbuluar se Ana është rritur në jetimore së bashku me vëllezërit e saj dhe se babai i saj ka humbur jetën kur ajo ishte fëmijë. Gjithashtu, burime pranë Anës kanë treguar se nëna i ka dërguar në jetimore.

Kjo është edhe aryeja që konkurentja e “Për’puthen” përmend vetëm vëllezërit e saj dhe asnjëherë familjarët.

The side already known to everyone because it is part of one of the most watched shows “Për’puthen”, we have often seen her in the studio crying.

The latter has indicated that to make a living she worked as a cleaner, but no one knew her story. Ana at the beginning of the show said that when the time comes she will also tell the story of her life which is really sad.

Meanwhile, Kryfjala.com has revealed that Ana grew up in an orphanage along with her brothers and that her father lost his life when she was a child. Also, sources close to Ana have indicated that the mother sent them to the orphanage.

This is also the reason why the competitor of “Për’puthen” mentions only her brothers and never family members.