Pas protestave për vrasjen e Klodian Rashës, këngëtari Stresi u shpall në kërkim nga policia si një nga organizatorët e protestës së mbajtur më 8 Dhjetor para Kryeministrisë.

Pas shpalljes në kërkim, Stresi u arratis drejt Kosovës dhe kjo përmes makinave të funeralit, më pas drejt Turqisë dhe destinacionin e fundit e kishte për në Angli. Ditën e sotme Stresi ka shpërndarë një video në Instagram ku shkruan se është në Angli dhe është gati për koncertet e radhës.

“Në cilin vend të Anglisë i doni koncertet, a ju premtova që do të vij”.

 

Following the protests over the murder of Klodian Rasha, the singer Stresi was declared wanted by the police as one of the organizers of the protest held on December 8 in front of the Prime Minister’s Office.

After being declared wanted, Stres fled to Kosovo and this through funeral cars, then to Turkey and his final destination was England. Today Stress has shared a video on Instagram where he writes that he is in England and is ready for the next concerts.

“In which country of England do you love concerts, did I promise you that I would come?”