Reperi Arkimed Lushaj, i njohur si Stresi është shpallur në kërkim nga policia pasi mori pjesë në protestën e ditës së djeshme, ku shumë qytetarë dolën në shesh për të kërkuar drejtësi për vrasjen e Klodian Rashës. Megjithatë, reperi duket se ka sfiduar policinë përmes rrjeteve sociale. Ai ka publikuar një video në story në Instagram, teksa shfaqet në automjet duke kënduar.

Kujtojmë se uniformat blu njoftuan se mbi këngëtarin rëndojnë akuzat për veprat penale “Organizim dhe pjesëmarrje në tubime të paligjshme” dhe “Pengimi i qarkullimit të mjeteve të transportit” “Kundershtimi i punonjësit të policisë së rendit publik”, “Prishja e qetesise publike” “ Shkaterrimit të pronës me zjarr” dhe” Mosbindja ndaj urdhërit të punonjësit të policisë së rendit publik”.

Rapper Arkimed Lushaj, known as Stresi, has been declared wanted by the police after taking part in yesterday’s protest, where many citizens took to the square to demand justice for the murder of Klodian Rasha. However, the rapper seems to have challenged the police through social media. He posted a video of the story on Instagram, as he appeared in the car singing.

Recall that the blue uniforms announced that the singer is charged with the criminal offenses “Organizing and participating in illegal rallies” and “Obstructing the circulation of vehicles” “Obstructing a public order police officer”, “Breaking public order” Destruction of property by fire ”and“ Disobedience to the order of a public order police officer ”.