Një tjetër aksident është regjistruar pak më parë në aksin Librazhd – Elbasan, në Xibrakë.

Një furgon ka përfunduar në kanal, ndërsa drejtuesi ka pësuar dëmtime të lehta.

Dyshohet se shkak mund të ketë qenë lagështira në rrugë dhe shpejtësia me të cilin po ecte drejtuesi e mjetit.
Në mëngjes u regjistrua një tjetër aksident me pasojë plagosjen e një 20-vjeçareje.

Another accident in Elbasan. The van ends up in the canal

Another accident was recorded just before the Librazhd – Elbasan axis in Xibraka.

A van ended up in the canal, while the driver sustained minor injuries.

It is suspected that the reason was the humidity on the road and the speed at which the driver was traveling.
Another accident was reported in the morning that left a 20-year-old injured.