Një tjetër person është vënë në pranga, nën dyshime si pjesëmarrës në atentatin ndaj Hekuran Billës, i ndodhur pak ditë më parë në zonën e Komunës së Parisit.

Burime nga policia kanë bërë të ditur se është arrestuar një 32-vjeçar shkodran me emrin Andi Agraja.

Ende nuk dihet se cili është roli i personit të arrestuar gjatë natës nga policia.

Më herët në lidhje me vrasjen e Hekuran Billës është vënë në pranga Viktor Marku në Mal të Zi, i cili është edhe vëllai i Prel Markut, i vrarë në Angli.

Sipas policisë, Marku ka vrarë Billën pasi ku i fundit i ka vrarë vëllanë në Londër.

Më herët është arrestuar edhe Sebastian Mali, nipi i Prel Markut, i cili ishte dhe i pari që ra në prangat e Policisë pak pas vrasjes së Hekuran Billës. Megjithatë, edhe pse në komisariat prej ditësh, ai nuk ka pranuar fajin, duke u shprehur se ka qenë në zonë natën e krimit, por ka qarkulluar për qejfin e tij.

Another person has been handcuffed on suspicion of taking part in the assassination attempt on Hekuran Billa, which took place a few days ago in the Paris Commune area.

Sources from the police have announced that a 32-year-old man from Shkodra named Andi Agraja has been arrested.

It is unknown at this time what he will do after leaving the post.

Earlier, Victor Marku, who is also the brother of Prel Marku, who was killed in England, was handcuffed in connection with the murder of Hekuran Billa.

According to the police, Marku killed Billa after the latter killed his brother in London.

Earlier, Sebastian Mali, the grandson of Prel Marku, who was the first to fall into the hands of the Police shortly after the murder of Hekuran Billa, was also arrested. However, although in the commissariats for days, he has not pleaded guilty, stating that he was in the area on the night of the crime, but circulated for his own pleasure.