Një tjetër mjek ka ndërruar jetë nga Covid-19. Mësohet se mjeku i cili humbi jetën për shkak të koronavirusit është mjeku nga Kavaja, Sefer Dervishi.

Bëhet me dije se mjeku kishte më shumë se dy javë i shtruar tek spitali Covid 2 “Shefqet Ndroqi” Përveç COVID-19, mjeku Dervishi vunate nga disa sëmundje bashkëshoqëruese.

Në 24 orët e fundit, me gjithë përpjekjet e mjekëve, e kanë humbur betejën me COVID19 një 57 vjeçar nga Lushnja dhe një 74 vjeçar dhe një 83 vjeçar nga Tirana. M

Janë kryer në 24 orët e fundit 824 testime dhe janë konfirmuar 144 qytetarë të prekur me COVID19.

Another doctor died from Covid-19. It is learned that the doctor who lost his life due to the coronavirus is the doctor from Kavaja, Sefer Dervishi.

It is reported that the doctor had been hospitalized for more than two weeks at the Covid 2 hospital “Shefqet Ndroqi”. In addition to COVID-19, Dr. Dervishi suffered from several concomitant diseases.

In the last 24 hours, despite the efforts of doctors, a 57-year-old from Lushnja and a 74-year-old and an 83-year-old from Tirana have lost the battle with COVID19. M

824 tests were performed in the last 24 hours and 144 citizens affected by COVID19 were confirmed19.