Një person i moshuar është gjetur pa shenja jete sot në një motel pranë autostradës Prishtinë-Podujevë, saktësisht në fshatin Prugovc.

Policia e Kosovës nuk ka dhënë detaje rreth moshës së saktë të viktimës apo rrethanave në të cilën personi ka humbur jetën.

“Rreth orës 08:30 është pranuar informata për një person pa shenja jete në fshatin Prugovc. Policia menjëherë ka dalë ne vendin e ngjarjes po ashtu edhe ekipi i mjekëve emergjent të cilët kanë konstatuar vdekjen e viktimës”, ka thënë zëdhënësi i policisë, Agron Borovci.

Borovci ka shtuar se lidhur me rastin policia ka nisur hetimet dhe për momentin e ka cilësuar si vdekje të dyshimtë.

An elderly person was found without signs of life today in a motel near the Pristina-Podujevo highway, in the village of Prugovc.

Kosovo Police did not provide details about the exact age of the victim or the circumstances in which the person lost his life.

“At around 08:30, information was received about a person without signs of life in the village of Prugovc. The police immediately went to the scene as well as the team of emergency doctors who ascertained the death of the victim “, said the police spokesman, Agron Borovci.

Borovci added that regarding the case, the police have launched investigations and at the moment have described it as a suspicious death.