Mbyllet një tjetër institucion arsimor në Elbasan.

Bëhet fjalë për kopshtin nr 4 në këtë qytet në lagjen „11 nëntori“.

Sot nuk janë pranuar fëmijët në kopësht pasi një pjesëtare e personelit të këtij institucioni ka dalë me Covid.

Pak ditë më parë u mbyll edhe kopshti nr 7.

Kështu ende pa ardhur mirë vjeshta kanë nisur të mbyllen institucionet arsimore dhe duket se kopshtet janë të parat.

Theksojmë faktin se në Elbasan kanë dalë edhe disa mësues me Covid dhe ndodhen në karantinë në banesat e tyre. Megjithatë procesi mësimor vazhdon.

Another educational institution is closed in Elbasan.

It is about the garden no. 4 in this city in the neighborhood “11 November”.

Today, the children were not admitted to the kindergarten because a member of the staff of this institution went out with Covid.

A few days ago, kindergarten No. 7 was closed.

Thus, even before the autumn is over, the educational institutions have started to close and it seems that the kindergartens are the first.

We emphasize the fact that in Elbasan some teachers have also come out with Covid and are in quarantine in their apartments. However the learning process continues.