Një banesë është tentuar të grabitet në Peqin. Gazetari Aldo Kozarja raporton për abcnews.al se ngjarja ka ndodhur pak minuta më parë në fshatin Lolaj, Njësia Administraive Përparim.

Banesa ndodhet pranë rrugës nacionale Elbasan-Peqin. Msoshet se e zonja e shtëpisë është përballur me autorët.

Grabitësit dyshohet të kenë qenë të armatosur. Nuk kanë mundur të kryejnë grabitjen sepse e zonja e shtëpisë ka thirrur menjëherë për ndihmë.

Në vendngjarje ka mbërritur policia dhe ka nisur kërkimet për identifikimin dhe kapjen e autorëve.

An apartment was attempted to be robbed in Peqin. Journalist Aldo Kozarja reports for abcnews.al that the event happened a few minutes ago in the village of Lolaj, Përparim Administrative Unit.

The apartment is located near the national road Elbasan-Peqin. It is learned that the lady of the house has confronted the perpetrators.

The robbers are suspected to have been armed. They could not carry out the robbery because the lady of the house immediately called for help.

Police arrived at the scene and launched a search to identify and apprehend the perpetrators.