COVID-19 i mori jetën dy netë më parë edhe 28-vjeçares Emanuela Dalipi, e cila ishte shtatzënë.

Ajo ishte shtruar në spitalin Infektiv dhe ishte në muajin e pestë të shtatzënisë.

Për lajmin e hidhur ka reaguar edhe nëna e 28-vjeçares, Irma Dalipi, e cila ka publikuar foton e të bijës në Facebook teksa shkruan:

“U bë dhe shpirti mamiit ëngjëll… o zooot…”.

Një tjetër familjar i saj ka reaguar teksa shkruan se:

“Tragjeditë nuk kanë mbarim në familjen tonë…Sot humbëm nga kjo jetë Emën, mbesën tonë të shtrenjtë. Ema, lamtumirë e shtrenjta jonë. Të duam fort kudo të jesh Emanuela, bashkë me Blertën”.

Në fakt Ema, tre vjet më parë ka humbur vajzën e tezes Blertën.

Blerta Pepa, humbi jetën në maj të vitit 2017 në moshën 16 vjeçare. Blerta Pepa ka qënë një emër i dëgjuar pasi ka qënë pjesëmarrëse në spektaklin e fëmijëve, “Gjeniu i Vogël”.

Ajo iu nënshtrua një operacioni në këmbë për shkak të një dëmtimi në orën e fizkulturës por nuk mundi të dalë nga ndërhyrja kirurgjikale.

COVID-19 took the life of 28-year-old Emanuela Dalipi, who was pregnant, two nights ago.

She was hospitalized in the Infectious Diseases Hospital and was in her fifth month of pregnancy.

The mother of 28-year-old Irma Dalipi also reacted to the sad news, posting a photo of her daughter on Facebook as she wrote:

“And the soul of the mother’s angel… o zooot bë.”

Another member of her family reacted as she wrote that:

“Tragedies have no end in our family… Today we lost from this life Emma, ​​our dear niece. Emma, ​​goodbye our dear. We love you very much to be Emanuela, together with Blerta “.

In fact, Emma lost her aunt Blerta three years ago.

Blerta Pepa, lost her life in May 2017 at the age of 16. Blerta Pepa has been a well-known name as she has participated in the children’s show, “Little Genius”.

She underwent leg surgery due to an injury in the gym class but could not come out of the surgery.