Krahas iPhone 12 dhe iPhone 12 mini, Apple ka sjellë edhe iPhone 12 Pro, dhe iPhone 12 Pro Max për nevojat e profesionistëve të fotografisë dhe jo vetëm.

Çmimi i iPhone 12 Pro do të fillojë nga $999 ndërsa ai iPhone Pro Max do të fillojë nga $1099.

Të dyja këto pajisje kanë një memorie të brendshme që nis nga 128GB, dhe mund të fillojnë të shiten nga 23 tetori. Dy iPhone 12 e tjerë do të pasojë më 13 nëntor.

Më shumë rreth tipareve të kamerave: iPhone 12 Pro do të filmojë në Dolby Vision HDR. Nëse nuk e dini se çfarë do të thotë kjo, ndoshta nuk keni nevojë për të, por ka video-grafë që do të gëzohen shumë për këtë tipar.

Me dy pajisjet Pro do të gjeni edhe ekranin më të madh të iPhone-ve, iPhone 12 Pro është i pajisur me një ekran OLED Super Retina XDR 6.1 inç dhe iPhone 12 Pro Max që ka ekranin më madh 6.7 inç.

In addition to iPhone 12 and iPhone 12 mini, Apple has also brought iPhone 12 Pro, and iPhone 12 Pro Max for the needs of photography professionals and not only.

Pricing for the iPhone 12 Pro will start at $ 999 while that of the iPhone Pro Max will start at $ 1099.

Both of these devices have an internal memory starting at 128GB, and can go on sale from October 23rd. Two more iPhone 12s will follow on November 13th.

Read also: Price, colors and innovations, this is the iPhone 12 from Apple

More about the camera features: iPhone 12 Pro will shoot in Dolby Vision HDR. If you do not know what this means, you probably do not need it, but there are videos that will be very happy about this feature.

With the two Pro devices you will also find the largest iPhone screen, the iPhone 12 Pro is equipped with a 6.1-inch Super Retina XDR OLED screen and the iPhone 12 Pro Max which has the largest 6.7-inch screen.