Ambasada Shqiptare në Greqi ka bërë një njoftim të rëndësishëm në lidhje me të gjithë emigrantët që kanë aplikuar për t’u pajisur me dokumente biometrike.

Përmes një postimi në Facebook, ambasada ka bërë me dije se dokumentet do të shpërndahen me shërbim postar, brenda rajonit të Atikës.

Njoftimi i plotë:

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Athinë njofton të gjithë bashkëatdhetarët të cilët kanë aplikuar për pajisjen me dokumente biometrikë, se rifillon shërbimi postar për dërgesat në shtëpitë e tyre, brenda rajonit të Atikës.

Qytetarët shqiptarë në përfundim të procedurës në sportelin e aplikimit kanë mundësinë e plotësimit të një deklarate me përgjegjësi mbi adresën e saktë të banimit dhe pranimin për tërheqjen e dokumenteve biometrikë me anë të shërbimit postar.

Ky shërbim ofrohet për lehtësimin e procedurave ndaj qytetarëve tanë, në përputhje të plotë dhe me kuadrin e masave për parandalimin e përhapjes së COVID-19, për shmangien e grumbullimeve.

NJOFTIM MBI TËRHEQJEN E DOKUMENTEVE BIOMETRIKË:Të nderuar bashkëatdhetarë,Ambasada e Republikës së Shqipërisë në…

Gepostet von Albania in Greece – Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Greqi am Montag, 19. Oktober 2020

The Albanian Embassy in Greece has made an important announcement regarding all immigrants who have applied to be provided with biometric documents.

Through a Facebook post, the embassy has announced that the documents will be distributed by postal service, within the Attica region.

Full notice:

The Embassy of the Republic of Albania in Athens notifies all compatriots who have applied for the provision of biometric documents, that the postal service for deliveries to their homes, within the Attica region, resumes.

Albanian citizens at the end of the procedure at the application counter have the opportunity to complete a statement responsibly on the correct address of residence and acceptance for the withdrawal of biometric documents through the postal service.

This service is provided to facilitate the procedures for our citizens, in full compliance with the framework of measures to prevent the spread of COVID-19, to avoid congestion.