Pas zhgënjimit nga Ana, vajzës që ai kishte krijuar ndjenja, Arjon Luli është hedhur në veprim të menjëhershëm dhe për ta bërë xheloze vajzën që nuk e vlerësoi, nisi një marrëdhënie intime me Serena Sulën, një nga modelet më të njohura. Lidhja e tyre nisi të shfaqej përmes fotove dhe videove të nxehta mes njëri-tjetrit. Arjoni dhe Serena postuan një story ku shiheshin të dy në vaskë, teksa djali po i shijonte të pasmet modeles simpatike.

Pozat erotike nuk munguan pas kësaj, pasi në një postim tjetër ata u panë duke i prekur njëri-tjetrit organin gjenital. Ndërkohë së fundmi, Arjoni ka publikuar përmes storyt edhe bisedën e parë me bukuroshen Serena. Siç shihet, biseda e parë nuk ka fjalë për komente, ndërsa emojit shprehin çdo gjë. Për Arjonin e gjithë biseda mes tyre është tepër domethënëse, teksa lind pyetja nëse ajo bisedë është finalizuar edhe në realitet?

After being disappointed by Ana, the girl he had created feelings for, Arjon Luli took immediate action and to make the girl he did not appreciate jealous, started an intimate relationship with Serena Sula, one of the most popular models. Their relationship began to show through hot photos and videos between each other. Arjoni and Serena posted a story where they were both seen in the bathtub, while the boy was enjoying the backside of the charming model.

Erotic poses were not absent after that, as in another post they were seen touching each other’s genitals. Meanwhile, recently, Arjoni has published through the story the first conversation with the beautiful Serena. As you can see, the first conversation has no words for comments, as the emojis express everything. For Arjon, the whole conversation between them is very significant, as the question arises whether that conversation has been finalized in reality?