Pamje si nëpër filma. Hamdi Novobërdaliu i njohur me nofkën ‘Turku’ ka zbrazur një karikator të tërë mbi makinën e Ardi Pajazitit vëllain e Andi Pajazitit i njohur si ‘Italiani’, gjatë ditës së enjte në qendër të Prishtinës.

Në një video të publikuar nga Insajderi shihet se si ‘Turku’ gjuan me armë teksa makina e Ardi Pajazitit është duke lëvizur. ‘Turku’ ndërron dy karikator të pistoletës dhe gjuan pa u ndalë, ku pastaj shihet duke u arratisur.

Rasti është denoncuar nga Ardi Pajaziti edhe në polici.

Sipas detajeve të policisë ngjarja ka ndodhur në rrugën ‘Isa Kastrati’ në orën 12:00 të ditës së djeshme, ndërsa në vend ngjarje policia ka gjetur 21 gëzhoja të revoles.

‘Rr. Isa Kastrati, Prishtinë 01.10.2020 – 12:41. Ankuesit meshkuj kosovarë, raportojnë se derisa ishin duke lëvizur me veturë, një person i dyshuar, ka shtënë me armë zjarri në drejtim të tyre, mirëpo përveç dëmeve materiale në veturë, nuk kishte të lënduar. Në vendin e ngjarjes, janë gjetur rreth 21 gëzhoja. I dyshuari ka ikur nga vendi i ngjarjes dhe gjendet në arrati’, thuhet në raporton e policisë.

Më herët mësohet se Andi Pajaziti-‘Italiani’ dyshohet se kishte tentuar të vrasë Hamdi Novobërdaliun – ‘Turkun’. Lidhur me këtë, policia kishte arrestuar, Pajazitin.

Pajaziti i njohur edhe si ‘Italiani’ është i përfshirë po ashtu edhe në rastin ‘Duplex’, ku ishte raportuar për gjuajten me armë që kishte ndodhur pranë këtij klubi të natës.

Andi Pajaziti – ‘Italiani’ siç u raportua më herët, është një mik dhe bashkëpunëtorë i ngushtë i Astrit Mehmetiti i njohur me nofkën ‘Llepota’, i cili është ende në arrati dhe kërkohet nga policia.

Ndërsa, Hamdi Novobërdaliu-‘Turku’ në vitin 2018 ishte dënuar nga Gjykata Themelore në Prishtinë, me 4 vjet burg për tentativë vrasje dhe armëmbajtje pa leje.

Novobërdaliu, akuzohej se poër hakmarrje, në vitin 2011, ka dashur të vrasë Florim Arifin.

Për veprën penale ‘vrasje e rendë në tentativë’, Noverberdaliu, u dënua me tri vite e gjashtë muaj, ndërsa për ‘armëmbajtje pa leje’, ishte dënuar me një vit burgim, por gjykata vendosi që me dënim unik, të njëjtin e dënoi me katër vite burgim.

Hamdi “Turku” zbrazë një karikator në ndjekje të Ardi Pajazitit. Insajderi.TV siguron videon ekskluzive të betejës mes gangsterëve të Prishtinës

Gepostet von Insajderi.TV am Samstag, 3. Oktober 2020

Scenes like in the movies. Hamdi Novobërdaliu, known by the nickname ‘Turku’, emptied an entire caricature on Ardi Pajaziti’s car, Andi Pajaziti’s brother known as ‘Italiani’, on Thursday in the center of Prishtina.

In a video published by the Insider, it is seen how ‘Turku’ shoots with a gun while Ardi Pajaziti’s car is moving. ‘Turku’ changes two pistol cartridges and shoots non-stop, where he is then seen fleeing.

The case was reported by Ardi Pajaziti to the police.

According to the details of the police, the event took place on ‘Isa Kastrati’ street at 12:00 yesterday, while at the scene the police found 21 revolver cartridges.

‘Str. Isa Kastrati, Prishtina 01.10.2020 – 12:41. Kosovar male complainants report that while they were driving, a suspect fired at them, but apart from material damage to the car, no one was injured. About 21 cartridges were found at the scene. The suspect has fled the scene and is on the run ‘, it is said in the police report.

Earlier it was learned that Andi Pajaziti-‘Italiani ‘is suspected of having tried to kill Hamdi Novobërdaliu -‘ Turkun ‘. In this regard, the police had arrested Pajaziti.

Pajaziti, also known as ‘Italian’, is also involved in the ‘Duplex’ case, where he was reported to have been shot near this nightclub.

Andi Pajaziti – ‘Italian’ as reported earlier, is a close friend and collaborator of Astrit Mehmetiti known by the nickname ‘Llepota’, who is still on the run and is wanted by the police.

Whereas, Hamdi Novobërdaliu-‘Turku ’in 2018 was sentenced by the Basic Court in Prishtina, to 4 years in prison for attempted murder and illegal possession of weapons.

Novobërdaliu, was accused of revenge, in 2011, he wanted to kill Florim Arifi.

For the criminal offense of ‘attempted aggravated murder’, Noverberdaliu was sentenced to three years and six months, while for ‘unlawful possession of a weapon’, he was sentenced to one year in prison, but the court ruled that with a single sentence, he was sentenced to four years imprisonment.