Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Shkodër, ku një sherr midis vjehrrit dhe dhëndrit ka degjeneruar në përdorimin e armëve të zjarrit.

Fatmirësisht nga të shtënat nuk ka pasur persona të lënduar.

Raportohet se konflikti ka ndodhur në fshatin Grudë.

Policia ka mbërritur në vendngjarje dhe ka bërë të mundur shoqërimin e dhëndrit dhe vjehrrit për në rajon.

Ende nuk janë bërë të ditura arsyet e konfliktit midis tyre.

A serious incident took place in Shkodra, where a quarrel between the father-in-law and the groom degenerated into the use of firearms.

Fortunately, no one was injured in the shooting.

It is reported that the conflict took place in the village of Grudë.

Police arrived at the scene and made it possible for the groom and father-in-law to accompany him to the region.

The reasons for the conflict between them have not been made public yet.