Një i ri nga Kosova është arrestuar nga policia në Kukës më 27 korrik, pasi dyshohej se automjeti tip Lamborghini rezultonte i vjedhur në Itali.

Ai akuzohet për trafikim të mjeteve motorike.

Megjithatë, pas dërgimit të letërporosive nga ana e autoriteteve shqiptare më 4 gusht drejt Interpol Romës dhe zyrave qendrore të Interpolit në Bazel, rezultoi se automjeti nuk ishte i vjedhur, bën me dije “News 24”.

36 vjeçari nga Kosova, Labinot Ramadani e zotëronte makinën e shtrenjtë me dokumente të rregullta. Materiali i është përcjellë Prokurorisë së Kukësit.

Policia thoshte atë ditë se super-makina “Lamborghini Gallardo” dyshohej e vjedhur në Itali 9 vite më parë. Kosovari që e zotëronte makinën jeton në Zvicër.

A young man from Kosovo was arrested by the police in Kukës on July 27, after it was suspected that the Lamborghini type vehicle was stolen in Italy.

He is accused of trafficking in motor vehicles.

However, after sending letters of recommendation by the Albanian authorities on August 4 to Interpol Rome and Interpol headquarters in Basel, it turned out that the vehicle was not stolen, reports “News 24”.

36-year-old Labinot Ramadani from Kosovo owned an expensive car with proper documents. The material was forwarded to the Kukes Prosecutor’s Office.

Police said that day that the supercar “Lamborghini Gallardo” was suspected of being stolen in Italy 9 years ago. The Kosovar who owned the car lives in Switzerland.