Klodjan Lamaj, punonjësi i Komisariatit të Peqinit i cili u paraqit mbrëmjen e djeshme në spitalin e Fierit i plagosur, është dërguar përmjekim të specializuar në Tiranë.

Burime bëjnë me dije se 39 vjeçari ka marrë një plagë në këmbë dhe pasi është ekzaminuar në Spitalin e Fierit, mjek të këtij të fundit kanë marrë vendimin për ta nisur drejt kryeqytetit. Dëmtimi në kembe nuk ka qenë i madh dhe nuk ka sjellë dëmtime serioze për shëndetin e 39-vjecarit.

Vetë punonjësi i policisëka deklaruar se është vetëplagosur, por mbeten ende të paqarta rrethanat e ngjarjes, vendi ku ajo ka ndodhur dhe nëse ka pasur persona të tjere të cilet mund ta kenë parë atë. Tashmë i takon SHÇBA te zbardh të vertetën e kësaj ngjarje.

Njoftimi i Policisë:

Sot rreth orës 21:20, në spitalin e Fierit, ka shkuar i plagosur me armë zjarri në këmbë në rrethana ende të paqarta, punonjësi i policisë K. L., 39 vjeç, banues në Fier, (punonjës i Komisariatit të Policisë Peqin), i cili ndodhet nën kujdesin e mjekëve.

Punonjësi i policisë paraprakisht ka deklaruar se është vetëplagosur aksidentalisht.

Grupi hetimor në bashkëpunim me SHÇBA dhe Prokurorinë po punojnë për sqarimin e rrethanave të ngjarjes.

Klodjan Lamaj, an employee of the Peqin Commissariat who appeared last night at the Fier hospital injured, was sent to specialized treatment in Tirana.

Sources suggest that the 39-year-old received a leg injury and after being examined at the Fier Hospital, the latter’s doctor decided to send him to the capital. The injury to the leg was not large and did not cause serious damage to the health of the 39-year-old.

The police officer himself stated that he injured himself, but the circumstances of the event, the place where it happened and if there were other people who may have seen it remain unclear. It is now up to the US to uncover the truth of this event.

Police Notice:

Today around 21:20, in the hospital of Fier, went wounded with a firearm in the leg in still unclear circumstances, police officer KL, 39 years old, resident in Fier (employee of the Police Commissariat Peqin), who is under the care of doctors.

The police officer previously stated that he had accidentally injured himself.

The investigative group in cooperation with the CIA and the Prosecution are working to clarify the circumstances of the event.