Mes tensionit dhe gjakderdhjes në Elbasan dhe Kavajë gjatë fushatës, zgjedhjet përfunduan dhe PS mori mandatin e tretë, ndërsa gazetari investigativ Artan Hoxha në një postim në Facebook shkruan se tani kemi përpara fushatën e kultivimit të kanabisit.

“Kaq ishte dhe kjo pune…Tani tu kthehemi halleve tona. Perpara kemi fushaten e kultivimit të narkokultures, product of Albania… Deri sa ta lidh shamine në koke qeveria e re dhe te nis punimet kuvendi i ri, në mesin e shtatorit, çunat tane duar-arte dhe kembeshpejt, e kane mbjelle, rritur, korrur dhe magazinuar pa firo, ate tremujorshen tajlandeze…

Sezon të mbare çuna. Punoni të qete, se policia dhe politikanet tane hajdute, po zihen se kush e vodhi me shume njeri-tjetrin…” shkruan Hoxha.

Amid the tension and bloodshed in Elbasan and Kavaja during the campaign, the elections ended and the Socialist Party won a third term, while investigative journalist Artan Hoxha wrote in a Facebook post that we now have the cannabis cultivation campaign ahead.

“That was the job… Now let’s go back to our troubles. We have before us the campaign of cultivating narcotics, product of Albania… Until the new government ties the headscarf and the new assembly starts the works, in the middle of September, our boys with golden hands and feet, have planted, grown, reaped and stored without firo, that Thai quarter…

Happy season guys. Work calmly, because the police and our thieving politicians are fighting over who stole each other the most… “Hoxha writes.