Kreu i Kadastrës, Artan Lame ka dhënë lajmin e hidhur se babai i tij ka ndërruar jetë. Në një shkrim në Facebook, sqaron se pavarësisht se të gjithë menduan se do ia dilte, e humbi betejën me sëmundjen dhe shprehet i trishtuar se askush nuk iu gjend dot pranë në momentet e fundit.

“Me trishtim ju bëj me dije se babai, Adili, nuk e fitoi dot betejën me sëmundjen. Të gjithë menduam se do t’ja dilte, por nuk kish qenë e thënë. Iku i qetë, duke na lënë të gjithëve midis trishtimit që nuk ju gjendëm dot pranë në momentet e fundit.

Ftoj të gjithë ata që e patën njohur në jetë, ta kujtojnë gjithmonë me humorin e përhershëm dhe dashurinë për jetën”, shkroi Lame.

Mbetet e paqartë nëse ka ndërruar jetë nga koronavirusi apo vuante nga ndonjë sëmundje tjetër. Kujtojmë se ditën e djeshme, Artan Lame rezultoi pozitiv me Covid 19. Lame pati simptoma të koronavirusit dhe kërkoi që ti bënin tamponin, ndërsa kishte vetëm simptoma të buta të sëmundjes dhe ishte në gjendje të qëndrueshme.

 

The head of the Cadastre, Artan Lame has given the sad news that his father has passed away. In a post on Facebook, he explains that despite the fact that everyone thought he would succeed, he lost the battle with the disease and expressed his sadness that no one could be near him at the last moment.

“I am sad to inform you that my father, Adil, could not win the battle with the disease. We all thought it would work out, but it was not said. He left quietly, leaving us all in the sadness that we could not be near you at the last moment.

I invite all those who had known him in life, to always remember him with permanent humor and love for life “, wrote Lame.

It remains unclear whether he died of coronavirus or suffered from any other disease. Recall that yesterday, Artan Lame tested positive for Covid 19. Lame had symptoms of coronavirus and asked to have a tampon, while he had only mild symptoms of the disease and was in stable condition.