Ngjan si një eksplozion lufte ai i shpërthimit të një bombule gazi në hotelin me pushues në Velipojë ku mbetën të plagosur 4 antarët e familjes Gjoka.

Siç shihet dhe nga fotot e mëposhtme fuqia e shpërthimit ka qenë tepër e fortë sa ka shkatërruar pothuajse të gjithë katin e parë e hotelit 3-katësh.

Personat e mbetur të lënduar janë Klarisa Gjoka 15-vjeç, Danjela Gjoka 18-vjeç, Enriko Gjoka 19-vjeç dhe Alketa Gjoka 30-vjeç, të cilët janë dhe pronarë të hotelit ku ka ndodhur shpërthimi.

Ata janë transportuar drejt spitalit të Shkodrës, ku dhe po marrin kujdesin e nevojshëm mjekësor. Pritet transportimi i tyre drejt Tiranës për shkak të gjendjes së rënduar dhe nevojës për një kujdes më të specializuar mjekësor.

Në vendin e ngjarjes kanë shkuar ekspertët për të përcaktuar shkaqet e shpërthimit. Në pyetje janë marrë pronarët e hotelit.


It looks like a war explosion that exploded a gas cylinder in the hotel with vacationers in Velipoja where 4 members of the Gjoka family were injured.

As can be seen from the photos below, the power of the explosion was so strong that it destroyed almost the entire first floor of the 3-storey hotel.

The remaining injured are 15-year-old Klarisa Gjoka, 18-year-old Danjela Gjoka, 19-year-old Enriko Gjoka and 30-year-old Alketa Gjoka, who are also owners of the hotel where the explosion took place.

They were transported to the hospital in Shkodra, where they are receiving the necessary medical care. They are expected to be transported to Tirana due to their aggravated condition and the need for more specialized medical care.

Experts went to the scene to determine the causes of the explosion. The hotel owners were questioned.