Një 35-vjeçare e identifikuar si G.Lika, banuese në Rrogozhinë i ka shpëtuar vdekjes pasditen e sotme. Mësohet se e reja është tentuar të varet nga bashkëshorti i saj, K.Lika, 40 vjeç, një person me preçedentë penalë. 40-vjeçari është konfliktuar me të shoqen pasditen e sotme, në banesën e tyre në lagjen numër dy të Rrogozhinës.

Në sherr e sipër, burri ka marrë litarin dhe ka tentuar të varë të shoqen në ambientet e banesës, por fatmirësisht 35-vjeçarja ka arritur të shpëtojë. Aktualisht ajo ndodhet në spitalin e Rrogozhinës dhe po merr ndihmën e nevojshme mjekësore, ndërsa, i shoqi është larguar nga banesa dhe policia e ka shpallur në kërkim.

40-vjeçari ka qenë i dënuar më parë për vjedhje. Ai kishte vetëm 5 muaj që ishte liruar nga burgu. Çifti kishin sherre dhe probleme të vazhdueshme me njëri-tjetrin.

A 35-year-old woman identified as G. Lika, resident in Rrogozhina, escaped death this afternoon. It is learned that the young woman tried to depend on her husband, K. Lika, 40 years old, a person with criminal records. The 40-year-old had a conflict with his wife this afternoon, in their apartment in the number two neighborhood of Rrogozhina.

In the ensuing altercation, the husband took the rope and tried to hang his wife on the premises of the apartment, but thankfully the 35-year-old managed to escape. She is currently in the hospital of Rrogozhina and is receiving the necessary medical assistance, while her husband has left the apartment and the police have declared him wanted.

The 40-year-old has previously been convicted of theft. He had only 5 months since he was released from prison. The couple had constant quarrels and problems with each other.