Mbërmjen e djeshme, në Novi Pazar persona të panjohur kanë “eliminuar” pronarin e një agjencie turistike në Prishtinë dhe kanë plagosur një tjetër. Sipas mediave serbe, viktima është Selajdin Janjeva, pronari i Agjencie Turistike “Selo Tours” nga Prishtina. Së fundmi mësohet se ka vdekur edhe personi i dytë, baxhanaku i viktimës. Rezultatet e para të hetimit tregojnë se sulmin me armë e ka bërë një person i paidentifikuar deri më tani.

Gjithashtu janë bërë publike edhe pamjet nga përplasja me armë zjarri. Fillimisht shqiptari dhe vrasësi kapen me fjalë.

Last night, in Novi Pazar, unknown persons “eliminated” the owner of a tourist agency in Prishtina and injured another. According to Serbian media, the victim is Selajdin Janjeva, the owner of the Travel Agency “Selo Tours” from Pristina. It is recently learned that the second person, the victim’s body, has also died. Preliminary results of the investigation show that the armed attack was carried out by an unidentified person so far.

Footage from the gunfight also became public. Initially, the Albanian and the killer are caught with words.